top of page

Ontzettend dankbaar dat ik alweer een paar weken aan het werk ben en jou weer mag voorzien van het mDaarom wil ik zeggen tegen jou als mijn klant: DANK JE WEL!! Dank je wel voor het vertrouwen en dat ik elke keer je haar mag doen.

Ben je nieuw op mijn pagina? Dan stel ik mezelf graag even voor: Mijn naam is Bieke en ik ben de trotse eigenaresse van B_hair in Pelt. Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten en ik werk al sinds mijn 19de als zelfstandige.

Ik woon samen met mijn lieve man Davy en onze tweeling Misha en Mauro Je kunt me omschrijven als perfectionistisch (ik leg de lat altijd erg hoog voor mezelf), verzorgd en mijn stijl is modern. Dit zie je terug in mijn kapsels.

Mijn specialisaties zijn: Pixie Cuts Kleur Specialist Blond Specialist Brushen

Door de trend van de grijze & platina blonde kleuringen (die nog steeds helemaal hot is) ben ik me gaan specialiseren hierin. De perfecte blonde tint zoeken die bij jou past kun je aan mij overlaten!

Ik ga altijd voor de perfect afgewerkte snit, die je thuis makkelijk kan onderhouden zonder al te veel extra werk, met een vleugje magie van de fantastische producten van Kevin.Murphy

In het salon alleen maar persoonlijke service en een huiselijke sfeer. Doordat ik alleen werk word je altijd volledig behandeld door mijzelf. Ik geef je altijd een oprecht advies en een uitgebreid gesprek. Ik wil dat mijn klanten zich goed voelen en dat ze de salon verlaten als de beste versie van zichzelf.

Ik kijk er naar uit om samen met jou de perfecte snit of kleur te creëren, zie ik je binnenkort?

Liefs, Bieke

#b_hairbybieke #kapsalon #haar #kevinmurphyhair #haartrends #haarmode #kapper #kevinmurphybe #shoplocal #haarstyle #haircaretips #belgie

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page